Borstvergroting Verzekering

Posted on

Borstvergroting Verzekering. Ook niet vanuit een aanvullende verzekering. Informeer altijd eerst bij jouw zorgverzekeraar of raadpleeg je polisvoorwaarden voordat je een afspraak maakt voor een consult.

Add a subheading (1)
Add a subheading (1) from teddyroorda.nl

Een alternatief voor implantaten is een borstvergroting met eigen vet (lipofilling). Een medische noodzaak zou bijvoorbeeld kunnen zijn als de borsten van nature ongelijk zijn, of als een borst bijvoorbeeld geamputeerd is na een kankerbehandeling. Een eenzijdige borstverkleining wordt bijvoorbeeld vergoed als er minstens 2 cupmaten.

Ik Ben Bij Mijn Huisarts Geweest In Verband Met De Vergoeding Die De Verzekering En Kreeg Als Eerste Reactie Dat Zij Hier Nooit Van Gehoord Had Etc.

Verminkingen door ziekte, een ongeval of ingreep. Informeer altijd eerst bij jouw zorgverzekeraar of raadpleeg je polisvoorwaarden voordat je een afspraak maakt voor een consult. Na jaren twijfelen heb ik nu de stap genomen om een borstvergroting te laten uitvoeren.

Afhankelijk Van Uw Ziekenfonds Kunt U De Behandelende Arts(En) Echter Vragen Een Goede Motivatiebrief Op Te Stellen:

Een alternatief voor implantaten is een borstvergroting met eigen vet (lipofilling). Kijk bij het afsluiten van een aanvullende verzekering naar dekking. Een eenzijdige borstverkleining wordt bijvoorbeeld vergoed als er minstens 2 cupmaten.

Wanneer U Een Aanvullende Verzekering Hebt Bij Een Verzekeraar Die Geen Medische Indicatie Aan Een Borstvergroting Stelt, Dan Krijgt U Minimaal Een Vergoeding Van Honderd Euro En Maximaal Een Vergoeding Van Circa Duizend Euro.

De basisverzekering vergoedt zowel een borstverkleining als het plaatsen van een borstprothese (borstvergroting). Ontbreken van borstvorming of borstweefsel bij (trans) vrouwen (agenesie en aplasie) verlamde of verslapte bovenoogleden ( ooglidcorrectie) De volledige kosten van de borstvergroting betaal je hier niet mee, want een borstvergroting kost ongeveer 3.500 tot 5.000 euro.

See also  Santander Verzekering

Het Ziekenfonds Zal Dan Van Geval Tot Geval Onderzoeken Of Een.

Heb je echter een aanvullende verzekering, dan kunnen de voorwaarden afwijken. Bijna alle vrouwen komen in aanmerking voor een borstvergroting. Als dit medisch noodzakelijk is, wordt het vaak voor 100% vergoedt.

De Kosten Van Deze Aanvullende Verzekeringen Variëren Van Enkele Tientjes Tot Ruim Honderd Euro Per Maand Bovenop De Premie Voor De.

En totaal geen empathie van haar kant. Als het puur om een cosmetische ingreep gaat, wordt dit niet vergoed. In de meeste gevallen zal dit voldoende zijn om het gewenste resultaat te.

Leave a Reply

Your email address will not be published.