E Bike Verzekering Allianz

Posted on

E Bike Verzekering Allianz. Een fietsverzekering afsluiten bij allianz global assistance betekent dat je fiets is verzekerd met kwalitatieve dekkingen. Men heeft al zo’n verzekering vanaf twee euro per maand.

Ebike verzekering Allianz Global Assistance
Ebike verzekering Allianz Global Assistance from www.fietsverzekering.nl

Nb = niet bekend • looptijd verzekering: Welk pakket je ook kiest, je bent altijd verzekerd voor diefstal van je elektrische fiets. De giant fietsverzekering is op dit moment exclusief verkrijgbaar bij giant stores in nederland.

Via De Familiale Verzekering Van Allianz Krijg Je Gratis Bijstand Wanneer Je Met Deze Fiets Een Ongeval Of Een Technisch Probleem.

Dit betekent dat we : Met de fietsverzekering van allianz global assistance kun je je bakfiets verzekeren tegen diefstal en beschadigingen. Bij de anwb kun je jouw elektrische fiets uitgebreid verzekeren tegen diefstal en schade.

Daarom Is Het Ook Mogelijk Eventueel Pechhulp Mee Te Verzekeren.

Je accu is dan ook meeverzekerd, wel zo’n fijne gedachte. Hoe lager het cijfer, des te voordeliger; 250 watt vermogen heeft en ondersteuning tot max.

En De Elektrische Fiets Mag Niet Meer Kosten Dan € 6.000.

Maar een bakfiets is ook een behoorlijke investering, zeker wanneer deze voorzien is van elektrische aandrijving. Het is ook mogelijk om hulp te krijgen als je onverhoopt. Ga dan verzekerd op weg met de speed pedelecverzekering van allianz global assistance.

Je Bent Met Deze Fietsverzekering Compleet Verzekerd Tegen Diefstal En Beschadiging, Voor Een Periode Van 3 Jaar.

Allianz assistance biedt niet alleen autoverzekeringen, maar ook fietsverzekeringen aan. Wil je de fietsverzekering voor een vaste periode van 3 jaar afsluiten of doorlopend (minimaal 1 jaar). Ook juridische hulp is in alle pakketten opgenomen.

See also  Alphabet Verzekering

U Heeft Recht Op Pechbijstand In België (Vanaf Één Kilometer Van Uw Woonadres), Luxemburg, Nederland En Tot 30.

Alle soorten elektrische fietsen zijn te verzekeren bij allianz global assistance. Welk pakket je ook kiest, je bent altijd verzekerd voor diefstal van je elektrische fiets. De fietsverzekeringen van univé zijn goed beoordeeld door de consumentenbond.

Originally posted 2021-10-06 14:54:54.

Leave a Reply

Your email address will not be published.